Предложението на ПП-ДБ външен министър да бъде Весела Чернева, дори на

...
Предложението на ПП-ДБ външен министър да бъде Весела Чернева, дори на
Коментари Харесай

Джамбазки скочи остро на възможното предложение на ПП-ДБ външен министър да бъде Весела Чернева

Предложението на ПП-ДБ външен министър да бъде Весела Чернева, даже на смешка, е скандално, неприемливо и недопустимо! Това написа във фейсбук съпредседателят на и български представител в Европейския парламент. 

Весела Чернева, в качеството си на „ консултант “ на Кирил Петков, по думите на Станислав Трифонов, е била външен министър в сянка. По време на нейното „ съветване “ текстовете на тогавашния министър председател Петков се пишеха в Скопие, той ги пелтечеше слугински, папагалски и изменнически. Точно по това време беше осъществено националното изменничество, България отстъпи под външен напън от справедливата си позиция, българите в Македония бяха изоставени и предадени. Скопие одобри фашистки закони с ретроактивно деяние, които не разрешиха български неправителствени организации, тъй като са БЪЛГАРСКИ. Македонски жители бяха нападани, пребивани, заплашвани, тъй като имат БЪЛГАРСКО национално съзнание. Български културни клубове бяха подпалвани, обстрелвани, разгромявани. Единственият хванат причинител бе наказан условно и съобщи пред медиите, че се гордее с постъпката си. Това е единствено част от резултата от напъните на това позорно и предателско държавно управление Петков, чийто консултант и шеф бе Чернева.

Скандалното предложение тя да е министър ясно демонстрира, че държавното управление се спуска и подрежда извън, от тези, които сглобиха предателската коалиция „ Макрон “. И демонстрира, че задачата е да се доунищожи българската позиция в Македония, българите там да бъдат изцяло смазани или прогонени.

Чернева няма място в българското външно министерство!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР